Om oss
Lekstugan startade jag, Petra år 2010 för att det inte fanns någon leksaksaffär i Avesta.
​​​​​​​
​​​​​​​Jag började i en mindre lokal på gågatan med en halvtidsanställd. Hösten 2012 så flyttade vi in i Gallerian till en större lokal. Jag anställde en till eftersom butiken gick bättre och bättre. Vi utvecklade babyavdelningen med vagnar, skötväskor, skötbäddar, sängkläder, bärselar m.m. Idag har vi ett stort utbud av både lek- och babyartiklar och vi försöker hänga med i vad som är trendigt men även ha ett bassortiment som alltid håller i sig. Vi anpassar butiken eftter säsong och efterfrågan. 

År 2019 började vi ett katalogsammarbete med Lekextra och nu 2024 har vi även bytt namn till Lekextra men är fortfarande den lokala leksaks- och babybutiken i Avesta där vi vill kunna erbjuda ett sortiment där man kan hitta det mesta. 

Min idé om Lekstugan är att följa trender, utvecklas och hålla marknadsmässiga priser. Vi vill att kunden ska välja att handla i butik. Därför är det viktigt för oss att ge en bra service, hjälpa kunden att hitta den perfekta gåvan, slå in fina paket så att när ni går härifrån är nöjda och väljer att återkomma vid nästa tillfälle.


petra3petra3
petra3