Carriwell

Stödbälte
70% av alla kvinnor får problem med ryggont under graviditeten. Carriwells Justerbara över-magen-stödbälte ger stadig och omedelbar avlastning vid länd- och ryggont under graviditeten. Ger också utmärkt stöd vid foglossningsbesvär.
Justerbart över-magen-stödbälte (svart/vit) 
Stödbälte
Många kvinnor drabbas av foglossningsbesvär och ryggont under graviditeten. Carriwell justerbara stödbälte avlastar rygg och bäcken, stödjer mage och rygg samt ger en uppåtlyftande känsla. Det rekommenderas av sjukgymnaster vid foglossnings/ryggbesvär.
Stödbälte (svart/vit)
Stödgördel
Bekvämlighet och stöd för mage och rygg är viktigt under graviditeten. Carriwell stödgördel är designad för diskret och bekvämt stöd för mage, rygg och bäcken. Den ger en uppåtlyftande känsla och avlastar rygg och bäcken.
Stödgördel (svart/vit) 
Bellybinder i ekologisk bomull
Belly Binder hjälper till att hålla in magen efter förlossningen och gör så att de uttänjda magmusklerna kan dra ihop sig igen. Den förbättrar hållningen, stödjer nedre delen av ryggen samt håller in och ger en slankare siluett. Bra efter kejsarsnitt.
Bellybinder EKO
Vadderad amningsbh utan sömmar
Carriwells vadderad amningsbh utan sömmar är en riktigt bra t-shirt behå som effektivt döljer amningsinlägg och mörka bröstvårtor under tunna tröjor. De vadderade formpressade kuporna är löstagbara och ger en vacker form och bra extra stöd.
Vadderad amningsbh utan sömmar (svart/vit)
Amningsbh
Mycket omtyckt amningsbh med bra stöd under bysten, justerbara axelband och spänne bak. Amningsbhn öppnas med enhandsgrepp för smidig amning.
Amningsbh utan sömmar (svart/vit)
Lace omlottbhLace omlottbh
Lace omlottbh
Lace omlottbh är en amningsbehå med omlottöppning för bekväm amning både dag och natt. Den breda, stretchiga och mjuka spetsen följer kroppens konturer. Lace omlottbh har brottarrygg och är helt utan spännen och knappar. Utmärkt att sova/nattamma i.
Lace omlottbh Svart/Vit