till bilen

Diono Buggy Buddy
Buggy Buddy är en smart liten förvaringslåda som spänns på vagnens handtag med rejäla kardborrband. Buggy Buddy har isolerade fack för mat och dryck och ett fack med blixtlås för värdesaker. Den kan användas separat på vagnen eller ihop med en skötväska.
Diono Buggy Buddy
169:-
Diono change and go
Change ´n Go har allt du behöver för att förenkla blöjbytet när du är ute. Den kompakta designen vecklar ut sig till en stor, mjuk dyna för bebisen att ligga på. De blixtlåsförsedda nätfickorna gör att allt ligger organiserat.
Diono Change and go
169:-
Diono Cool Shade x2
Diono Cool Shade x 2 är en solskyddsfilm som filtrerar både UVA- och UVB-strålar, vilket ger en lägre temperatur i bilen samtidigt som det skyddar barnets ögon mot solens strålar. Enkel att sätta på bilens sidofönster & ta bort för att åtvändas. 2pack.
Diono Cool Shade
109:-
Diono Cuddle Soft
Omger och stöjer hela barnets kropp och ger ett mjukt och bekvämt stöd för nyfödda och mindre barn upp till 10 kg. Det mjuka frottématerialet och plyschfyllningen gör det mysigt för babyn. Kan användas med babyskydd, bilbarnstol eller barnvagn.
Diono Cuddle Soft
299:-
Diono Easy View
Easy View är den suveräna och omåttligt populära baksätesspegeln som ger en perfekt vinkel för att se det bakåtvända barnet i baksätet. Easy View roterar 360 grader, som ger en så bra vinkel att man kan se barnet oberoende av hur det rör sig.
Diono Easy View
249:-
Diono Easy View Plus
Med Easy View Plus(Med lampa!) kan du se ditt barn i den bakåtvända stolen dag som natt, ljust som mörkt. Spegeln kan roteras 360 grader och vinklas för att få en perfekt synvinkel från din egen backspegel.
Diono Easy View Plus
369:-
Den här fantastiska mattan ser till att en bilbarnstol inte halkar på sätet i bilen. Den höga och breda designen skyddar sätet från revor och skrapskador. Tvättbar & passar därför alla sorters barn, bilstolar & bilar.
Diono Grip IT
199:-
Diono Seatbelt Pillow
Hur ofta somnar inte barnen i bilen med bältet som enda kudde? Nu finns Seat Belt Pillow från Diono, som enkelt sätts fast på bältet och dina barn kan fortsätta sin resa i drömlandet. Gjord i micro-fleece gör att Seat Belt Pillow är supermjuk och skön.
Diono Seatbelt Pillow
189:-
Diono Seat Shade
Seat Shade blockerar solen bakifrån och ovanifrån samtidigt som det finmaskiga nätet på sidorna filtrera solens strålar utan att skymma utsikten. Passar alla sorts barnbilstolar och sätts enkelt och säkert fast på några sekunder.
Diono Seat Shade
149:-