Till barnet under året
Bitleksak gjord i 100% naturgummi från trädet hevea samt handmålad med naturliga färgämnen. CE märkt & fri från PVC, BPA, ftalater och nitrosaminer. Designad för att nå även de besvärligaste delarna i munnen.
VANIMELI bitleksak naturgummi │249:-
En interaktiv leksak som hjälper ditt barn att utveckla motoriken. Biet åker omkring på golvet medan det surrar, blinkar och spelar glad musik och barnet uppmuntras att krypa efter. När barnet når fram kan biet lyftas från molnet och användas som leksak.
Skiphop Krypleksak│499:-
Valpen kombinerar inlärning och musiklekar med 10 sånger. I inlärningsläget lär valpens fem aktiveringspunkter barnet bokstäver, kroppsdelar och färger genom roliga fraser och sånger. Byt till lekläge för att leka tillsammans med barnet.
Laugh & Learn Puppy│ Ord pris. 499:- Nu. 449:-
Till 1åringen
Rubens barn
Rubens Barn är svenskdesignade, handgjorda och högkvalitativa mjuka dockor, ​​​​​​​ med glada och unika personligheter för barn i alla åldrar! Dockorna tillverkas av mjukaste fleece och varje broderat öga och mun appliceras för hand.
Rubens barn│FRÅN 389:-
Babblarna badfigurer│199:-
Jabadabado Tåg med klossar│299:-
Till 2åringen
Kakfat i trä │199:-
Städset │139:-
Duplo Brandbil │299:-
Till 3åringen
Verktygslåda │279:-
Kassaapparat │Ord pris. 299:- Nu 249:-
Cars 3 │FRÅN 39:-
Till 4åringen
Mr Dusty
Vinnaren av årets leksak! Sopbilen städar upp mindre leksaker som t ex. lego. Den plogar, plockar och dumpar och kan säga 50 olika fraser och ljud. Ett roligt sätt att städa på!
Mr Dusty │Ord pris. 599:- Nu 499:-
7 lager av överaskningar! Ge din docka lite att dricka med vattenflaskan eller bada henne för att se om hon gråter, spottar, glittrar eller ändrar färg.
LOL Docka│159:-/st
Paw Patrol Buddies│99:-/st
Till 5åringen
Lundbys nya dockhus som denna gång även riktar sig till de lite mindre barnen! I dockskåpet Lundby Creative kan du ta bort bakväggarna och på så vis leka i huset från två håll. Bakväggarna i de två nedersta rummen kan du vända och det blir då nya tapeter.
Lundby Creative │599:-
Schleichdjur │FRÅN 59:-
Brandbil+hjälm│Ord pris 799:- Nu 699:-
Till 6åringen
Plus plus │FRÅN 89:-
TY Djur │FRÅN 49:-
Det här roliga och smarta setet från Recycle me lär barnen hur viktigt det är att återanvända och återvinna gammalt material, och att det faktiskt går att tillverka roliga leksaker av annars ganska tråkigt skräp.
Recycle me, Återvinningspyssel │FRÅN 89:-
Till 7åringen
Foam Clay Lera │FRÅN 20:-
Nerf Zombiestrike Flipfury │Ord. 499:- Nu 399:-
LEGO - Elsas magiska ispalats │ 749:-
Till 8åringen
Svinga klubban, samla sekunder och sätt svaren. BANG to 10! ställer annorlunda krav och utmanar på nya sätt. Och kräver multitasking som vi inte är vana vid. Stadiga hammarslag köper dig mer tid för att svara rätt på fler frågor.
Sällskapsspel Bang to 10│Ord pris. 349:- Nu 299:-
Beyblade │FRÅN 49:-
Pokemón │FRÅN 59:-
Till 9åringen
Hockeyspel STIGA │Ord pris. 599:- Nu 499:-
Top Model pyssel │FRÅN 69:-
Meccano │FRÅN 149:-
Till hela familjen
En djärv och minst sagt originell utveckling av det gamla hockeyspelet. Här är det en slags fotboll, där spelarna använder sig av två rörliga magneter, som kan hamna i eget mål, fastna bland andra magneter, eller hela enkelt göra mål.
KLASK │449:-
Förklara ord med andra ord där barn och vuxna förklarar och gissar ord tillsammans. De anpassade familjekorten och de svårare vuxenkorten garanterar lika vinstmöjligheter.
Familjealias │349:-
Dra ett kort och imitera känslan som kortet förmedlar. Nu ska övriga spelare gissa vilken känsla du försökte imitera. Den spelare som lyckas gå fem varv runt spelplanen vinner!
Emojito │FRÅN 149:-